FAMÍLIA PROFESSIONAL: IMATGE I SO

T.S. en Animacions 3D, Jocs i Entorns interactius (LOE)

Descripció

Animador 3D. Animador 2D. Intercalador. Modelador 3D. Grafista digital. Generador d'espais virtuals. Tècnic d'efectes especials 3D. Integrador multimèdia audiovisual. Desenvolupador d'aplicacions i productes audiovisuals multimèdia. Editor de continguts audiovisuals multimèdia interactius i no interactius. Tècnic en sistemes i realització en multimèdia.

T.S. So per a Audiovisuals i Espectacles (LOE)

Descripció

Cap de so de cine, audiovisuals i espectacles. Tècnic de so de cine i audiovisuals. Tècnic de so directe. Tècnic de gravació de so en estudi. Tècnic de gravació musical. Tècnic de so per a PA (public address) . Tècnic de monitors de so. Tècnic de sistemes de so. Tècnic de so en sistemes sense fil. Tècnic en sistemes de microfonia. Especialista de so. Muntador i editor de so. Mesclador i masterizador de so.

T.S. Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles (LOE)

Descripció

Ajudant d'adreça en cinema. Ajudant de realització de vídeo. Ajudant de realització de televisió. Responsable d'àrea d'audiovisuals (en empreses alienes a l'activitat). Muntador de cinema. Editor muntador de vídeo. Cap de regiduría. Regidor d'espectacles en viu. Regidor d'esdeveniments. Regidor de parets.

T.S. Producció d'Audiovisuals i Espectacles (LOE)

Descripció

Ajudant de producció de cine. Ajudant de producció de vídeo. Ajudant de producció de televisió. Ajudant de producció d'animació. Ajudant de producció de multimèdia. Ajudant de producció de ràdio. Cap de producció d'espectacles en viu i esdeveniments. Ajudant de producció d'espectacles en viu i esdeveniments. Gerent de companyia.

T.S. Il·luminació, Captació i Tractament d'Imatge (LOE)

Descripció

Càmera de cine, vídeo i televisió. Ajudant de cambra. Càmera d'ENG (Electronics News Gathering) . Il·luminador de televisió. Ajudant d'il·luminació. Responsable d'il·luminació en espectacles en viu. Luminotècnic d'espectacles en viu. Tècnic de taules de control d'il·luminació en espectacles. Fotògraf. Foto fixa. Reporter gràfic. Retocador fotogràfic digital. Supervisor de sistemes digitals i vectorials d'imatge.

T. Video Discjòquei i So (LOE)

Descripció

Ajudant de so en televisió. Microfonista de cine i vídeo. Microfonista de concerts musicals. Microfonista d'espectacles escènics. Ajudant de muntatge de so en cine. Discjòquei. Videojòquei. Vídeo Discjòquei. Lightjòquei. Retocador/a fotogràfic digital.