T.S. Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (LOE)
Hores: 2000
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
MÒDULS PROFESSIONALS
Primer curs:
Tecnologia alimentària.
Biotecnologia alimentària.
Anàlisi d’aliments.
Tractaments de preparació i conservació dels aliments.
Organització de la producció alimentària.
Manteniment electromecànic en indústries de procés.
Formació i orientació laboral.
Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segon curs:
Comercialització i logística en la indústria alimentària.
Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària.
Control microbiològic i sensorial dels aliments.
Nutrició i seguretat alimentària.
Processos integrats en la indústria alimentària.
Innovació alimentària.
Empresa i iniciativa emprenedora.
Projecte de Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Formació en Centres de Treball.
COM S'ACCEDIX
Accés directe:
(Criteris en ordre de prioritat)
Estar en possessió del títol de Batxillerat LOMQE modalitat BC, de Batxillerat LOE modalitat BCT, de Batxillerat LOGSE modalitats: BCNS o BT. De Batxillerat Experimental modalitats BCN o BTI; o haver superat les opcions A, ó B de COU.
Estar en possessió del títol de Batxillerat LOE /LOGSE. Haver superat el segon curs de qualsevol altra modalitat de Batxillerat Experimental. Opcions C, D de COU o Preu superats .
Estar en possessió del títol de Tècnic/a de Formació Professional LOE /LOGSE amb prioritat per a qui hagueren superat algun cicle de grau mitjà de la mateixa família professional a què pertanga el cicle a què pretenguen accedir.
Estar en possessió del títol de Formació Professional de Segon Grau o altres titulacions equivalents a efectes acadèmics. Tindre una titulació universitària a la qual es va accedir sense complir cap dels requisits anteriors.
Accés a través de prova:
Sense complir cap dels requisits acadèmics anteriors, tindre 19 anys d’edat o complir-los durant l’any en curs i superar la corresponent prova d’accés.
CENTRES ON S'IMPARTEIX EL CICLE
TITULACIÓ QUE S'OBTÉ:
TÈCNIC SUPERIOR EN PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA.
El títol de Tècnic Superior en Processos i Qualitat a la Indústria Alimentària permet l’accés directe als ensenyaments conduents als títols universitaris de grau en les condicions d’admissió que s’establisquen.