Skip to content

FAMÍLIA PROFESSIONAL: COMERÇ I MÀRQUETING

Activitats comercials

Descripció

Venedor. Venedor/a tècnic/a. Representant comercial. Orientador/a comercial. Promotor/a. Televendedor/a. Venda a distància.*Teleoperador/a (call center). Informació/atenció al client. Caixer/a o reposador/a. Operador de contact-center. Administrador de continguts en línia. Comerciant de botiga. Gerent de xicotet comerç. Tècnic en gestió d'estocs i magatzem. Cap de magatzem. Responsable de recepció de mercaderies. Responsable d'expedició de mercaderies. Tècnic en logística de magatzems. Tècnic d'informació/atenció al client en empreses.

Activitats Comercials

Descripció

QUINES OCUPACIONS POTS *DESEMPEŇAR Venedor. Venedor/a tècnic/a. Representant comercial. Orientador/a comercial. Promotor/a. Televendedor/a. Venda a distància. Teleoperador/a (call center). Informació/atenció al client. Caixer/a o reposador/a. Operador de contact-center. Administrador de continguts en línia. Comerciant de botiga. Gerent de xicotet comerç. Tècnic en gestió d'estocs i magatzem. Cap de magatzem. Responsable de recepció de mercaderies. Responsable d'expedició de mercaderies. Tècnic en logística de magatzems. Tècnic d'informació/atenció al client en empreses.

T.S. Transport i Logística (LOE)

Descripció

Cap de tràfic d'empreses de transport de viatgers per carretera. Cap d'operacions. Gerent de l'empresa de transport. Inspector de transport de viatgers per carretera. Cap d'estació d'autobusos. Gestor de transport per carretera. Comercial de servicis de transport per carretera. Administratiu de servici de transport per carretera. Gerent d'empreses de transport per carretera. Cap de circulació. Agent de transports. Agent de càrrega. Cap de tràfic en activitats de transport. Cap d'administració en transport terrestre, aeri, marítim i multimodal. Cap de tràfic en activitats de transport combinat. Comercial de servicis de transport. Operador de transport porta a porta. Transitari. Consignatari de barcos. Operador logístic. Cap de magatzem. Tècnic en logística del transport. Coordinador logístic. Tècnic en logística inversa.

T.S. Gestió de Vendes i Espais Comercials(LOE)

Descripció

Cap de vendes. Representant comercial. Agent comercial. Encarregat de tenda. Encarregat de secció d'un comerç. Venedor tècnic. Coordinador de comercials. Supervisor de telemàrqueting. Encarregat del marxandatge. Aparadoriste comercial. Dissenyador d'espais comercials. Responsable de promocions punt de venda. Especialista en implantació d'espais comercials.

T.S. Comerç Internacional (LOE)

Descripció

Tècnic en comerç exterior. Tècnic d'operacions exteriors d'entitats financeres i d'assegurances. Tècnic en administració de comerç internacional. Assistent o adjunt de comerç internacional. Agent de comerç internacional. Tècnic de màrqueting internacional. Tècnic de màrqueting digital internacional. Tècnic de venda internacional. Assistent al departament d'operacions comercials internacionals. Transitari. Consignatari de barcos. Operador logístic. Cap de magatzem. Tècnic en logística del transport. Coordinador logístic. Tècnic en logística inversa.

T.S. Màrqueting i Publicitat (LOE)

Descripció

Assistent del cap de producte. Tècnic de màrqueting. Tècnic en publicitat. Tècnic en relacions públiques. Organitzador d'esdeveniments de màrqueting i comunicació. Auxiliar de mitjans en empreses de publicitat. Controlador de cursaje o emissió en mitjans de comunicació. Tècnic en estudis de mercat i opinió pública. Tècnic en treballs de camp. Inspector d'enquestadors. Agent d'enquestes i censos. Codificador de dades per a recerques de mercats.

T. Activitats Comercials(LOE)

Descripció

Venedor. Venedor/a tècnic/a. Representant comercial. Orientador/a comercial. Promotor/a. Televenedor/a. Venda a distància. Teleoperador/a (call center). Informació/atenció al client. Caixer/a o reponedor/a. Operador de contact-center. Administrador de continguts online. Comerciant de tenda. Gerent de petit comerç. Tècnic en gestió d'estocs i magatzem. Cap de magatzem. Responsable de recepció de mercaderies. Responsable d'expedició de mercaderies. Tècnic en logística de magatzems. Tècnic d'informació/atenció al client en empreses.

T.P.B. Servicis Comercials

Descripció

Auxiliar de dependent de comerç. Auxiliar d'animació del punt de venda. Auxiliar de venda. Auxiliar de promoció de vendes. Empleat/a de reposició. Operador/a de cobrament o Caixer/a. Operari/a de comandes. Carretoner/a de recepció i expedició. Comptador/a de recepció i expedició. Operari/a de logística. Auxiliar d'informació.