Skip to content

FAMÍLIA PROFESSIONAL: IMATGE PERSONAL

T.S. Caracterització i Maquillatge Professional (LOE)

Descripció

Caracteritzador/a. Cap de maquillatge per a mitjans audiovisuals i activitats i actuacions escèniques. Perruquer/a per a caracterització. Maquillador/a per a mitjans audiovisuals i activitats i actuacions escèniques. Posticer/a. Cap de caracterització. Cap de perruqueria per a espectacles i mitjans audiovisuals. Especialista en pròtesi i efectes especials de caracterització. Dissenyador/a de personatges de caracterització. Formador/a tècnic en caracterització. Tècnic/a comercial.

T.S. Estètica Integral i Benestar (LOE)

Descripció

Esteticista. Director tècnic en empreses estètiques i àrees d'imatge personal, de spas i balnearis. Tècnic en tractaments estètics integrals. Especialista en tècniques hidroestétiques. Tècnic en micropigmentació. Tècnic en depilació mecànica i avançada. Tècnic en aparellologia estètica. Especialista en bronzejat per mitjà de radiació ultravioleta. Tècnic en massatges estètics. Tècnic en drenatge limfàtic estètic. Treballador qualificat en centres de medicina i cirurgia estètica. Tècnic comercial. Assessor estètic i cosmètic. Formador tècnic en estètica.

T.S. Assessoria Imatge Personal i Corporativa (LOE)

Descripció

Director tecnicoartístic en produccions audiovisuals, escèniques i de moda. Tècnic de protocol i cerimonial en institucions públiques i privades. Expert en etiqueta i usos socials. Assessor/consultor d'estilisme en el vestir. Assessor d'estils i tendències. Assistent tècnic d'imatge política, cultural i artística. Assessor en comerços de vestuari i complements. Assessor d'imatge en mitjans audiovisuals i de moda. Tècnic comercial. Assessor/ consultor d'imatge corporativa. Expert en habilitats comunicatives. Tècnic especialista en gabinets de relacions públiques. Tècnic especialista en imatge en departament de màrqueting. Director de gabinet d'assessoria d'imatge. Consultor/assessor de protocol i organització d'actes i esdeveniments. Assessor en la compra de vestuari, complements, regals i cosmètics. Assistent personal en l'atenció de la imatge. Organitzador de bodes o Wedding planner. Assessor de premsa especialitzada en imatge personal.

T.S. Estilisme i Direcció de Perruqueria (LOE)

Descripció

Direcció tècnica en empreses de perruqueria. Direcció tecnicoartística de perruqueria en produccions audiovisuals, escèniques i de moda. Especialista en tractaments capil·lars. Assessoria artística de perruqueria. Estilista. Especialista en pròtesis capil·lars i postisseria. Conseller/a-avaluador/a d'empreses de perruqueria. Expert/a en cures capil·lars en clients amb necessitats especials. Tècnic/a en anàlisi capil·lar. Perruquer/a especialista. Treballador/a qualificat/a en clíniques capil·lars i centres de medicina i cirurgia estètica. Tècnic/a comercial. Assessoria d'imatge. Formació tècnica en perruqueria. Assessoria de venda i demostrador de productes i aparells de perruqueria. Assessoria de premsa especialitzada en imatge personal i perruqueria.

T. Perruqueria i Cosmètica Capil·lar (LOE)

Descripció

Perruquer/a. Barber/a. Tècnic/a en coloracions capil·lars. Tècnic/a en canvis de forma del cabell. Tècnic/a en tall de cabell. Tècnic/a en posticería. Tècnic/a en manicura. Tècnic/a en pedicura. Tècnic/a o agent comercial d'empreses del sector. Recepcionista en empreses perruqueria. Demostrador/a d'equips, cosmètics i tècniques de perruqueria.

T. Estètica i Bellesa (LOE)

Descripció

Tècnic esteticista en centres de bellesa i gabinets d'estètica. Maquillador/a. Tècnic en ungles artificials. Tècnic en depilació. Tècnic en manicura i pedicura. Recepcionista en empreses estètiques. Demostrador d'equips, cosmètics i tècniques estètiques. Agent comercial en empreses del sector. Assessor/venedor en perfumeries i drogueries.

T.P.B. Perruqueria i estètica

Descripció

Auxiliar de perruqueria. Ajudant de manicura i pedicura. Ajudant de maquillatge. Auxiliar de depilació.