Skip to content

FAMÍLIA PROFESSIONAL: INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

T.S. Vitivinicultura (LOE)

Descripció

Tècnic vitivinícola. Encarregat de procés de destil·lació i rectificació. Encarregat de recepció de mostos frescos i sulfitacions. Supervisor de columnes de destil·lació i concentració. Encarregat de la línia d'envasament de destil·lats, concentrats i vinagres. Encarregats d'envelliment i criança de destil·lats i vinagres. Tècnic en anàlisi sensorial.

T.S. Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària (LOE)

Descripció

Cap de línia, planta de fabricació, secció o de magatzem. Cap de torn. Supervisor d'equips, processos i productes. Encarregat de producció. Encarregat d'elaboració de nous productes i desenrotllament de processos. Tècnic en anàlisi d'aliments. Tècnic en anàlisi sensorial. Tècnic en laboratori de control de qualitat. Inspector o auditor de qualitat. Encarregat de la gestió de la seguretat alimentària. Encarregat d'aprovisionaments. Encarregat de la línia d'envasament i embalatge. Encarregat de control ambiental i seguretat laboral. Tècnic comercial.

T. Forn, Rebosteria i Confiteria (LOE)

Descripció

Forner. Elaborador de brioxeria. Elaborador de masses i bases de pizza. Pastisser. Elaborador i decorador de pastissos. Confiter. Reboster. Torroner. Elaborador de caramels i dolços. Elaborador de productes de cacau i xocolate. Xurrer. Galeter. Elaborador de postres en restauració.

T. Olis d'Oliva i Vins (LOE)

Descripció

Cellerer, elaborador de vins, caves, sidra i altres begudes i derivats. Mestre d'almàssera, extractora i refinat d'olis d'oliva. Recepcionista de matèries primeres. Operador de secció d'embotellat i/o envasament. Auxiliar de laboratori en almàsseres i cellers. Auxiliar de control de qualitat en almàsseres i cellers. Comercial d'almàsseres i cellers.

T.P.B. Activitats de Forn i Pastisseria

Descripció

Auxiliar de forn i pastisseria. Auxiliar de pastisseria. Auxiliar de magatzem de pastisseria. Empleat / a d'establiment de pastisseria. Auxiliar de magatzem. Auxiliar de venda.

T.P.B. Indústries alimentàries

Descripció

Peó de la indústria de l'alimentació i begudes. Preparador de matèries primeres. Operador de màquines per a elaborar i envasar productes alimentaris. Mosso de magatzem. Carretoner. Auxiliar de planta alimentària. Auxiliar de manteniment en indústria alimentària. Auxiliar de línia de producció. Auxiliar de magatzem. Auxiliar de neteja i desinfecció d'instal·lacions, aparells i material de laboratori. Ajudant de plantes residuals. Ajudant de plantes de tractament d'aigües.