Skip to content

FAMÍLIA PROFESSIONAL: HOTELERIA I TURISME

T.S. Guia,Informació i Assistències Turístiques (LOE)

Descripció

Guia local. Guia acompanyant. Guia en emplaçaments de béns d'interés cultural. Informador/a turístic/a. Cap d'oficines d'informació. Promotor/a turístic/a. Tècnic/a d'empresa de consultoria turística. Agent de desenrotllament turístic local. Hostessa/Assistent en mitjans de transport terrestre o marítim. Assistent en terminals (estacions, ports i aeroports). Encarregat/a de facturació en terminals de transport. Assistent en fires, congressos i convencions. Encarregat/a de servicis en esdeveniments.

T.S. Gestió d'Allotjaments Turístics (LOE)

Descripció

Subdirector d'allotjaments d'establiments turístics. Cap de recepció. Encarregat de reserves. Cap de reserves. Coordinador de qualitat. Governanta o encarregada general del servici de pisos i neteja. Subgovernanta o encarregada de secció del servici de pisos i neteja. Gestor d'allotjament en residències, hospitals i semblants. Gestor d'allotjament en cases rurals. Coordinador d'esdeveniments. Cap de vendes en establiments d'allotjaments turístics. Comercial d'establiments d'allotjaments turístics.

TS Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments (LOE)

Descripció

Cap d'oficina d'agència de viatges. Cap de departament en agència de viatges. Agent de viatges. Consultor/a de viatges. Organitzador/a d'esdeveniments. Venedor/a de servicis de viatge i viatges programats Promotor/a comercial de viatges i servicis turístics. Empleat/a del departament de «booking» o reserves.

T. Servicis en Restauració (LOE)

Descripció

Cambrer de bar cafeteria o restaurant. Cap de rang. Empleat d'economat d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes. Bàrman. Ajudant de boteller. Auxiliar de servicis en mitjans de transport.

T.P.B. Cuina i restauració

Descripció

Ajudant o auxiliar de cuina. Ajudant de rebost d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes. Auxiliar o ajudant de cambrer en sala. Auxiliar o ajudant de cambrer en bar-cafeteria. Auxiliar o ajudant de bàrman. Auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l'oferta estiga composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre altres).

T.P.B. Allotjament i bugaderia

Descripció

Cambrer/a de pisos, en establiments d'allotjament turístic siga quin siga la seua tipologia, modalitat o categoria. Valets o mossos/as d'habitacions. Auxiliar de pisos i neteja. Auxiliar de bugaderia i llenceria en establiments d'allotjament. Operador de màquines llavadores i eixugadores de peces de roba. Operador de màquines i equips de planxat de peces de roba.